Brankárske rukavice Yakima Sport Goal Blocker Jr 7 100724

Kód: HS-983334-21176
Neohodnotené
Značka: Yakimasport
24,50 €
Do 7 dní
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Brankárske rukavice Yakima Sport Goal Blocker Jr

Vlastnosti:

Brankárske rukavice Goal Blocker pre deti - ochrana a istota na ihrisku
Brankárske rukavice Goal Blocker boli vytvorené pre najmenších futbalových fanúšikov, ktorí chcú vyniknúť na ihrisku a chrániť svoju bránku. Tieto špeciálne navrhnuté rukavice sú vynikajúcou voľbou pre začínajúcich brankárov, ktorí chcú na ihrisku rozvíjať svoje schopnosti a sebadôveru.
Rukavice Goal Blocker sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú optimálnu ochranu a odolnosť. Rukavice sú vybavené polstrovanou dlaňou a poskytujú vynikajúcu priľnavosť a priľnavosť lopty, čo umožňuje sebavedomé a efektívne brankárske zákroky.
Špeciálny dizajn rukavíc Goal Blocker bol vyvinutý tak, aby zabezpečil optimálne prispôsobenie a pohodlie malým rukám. Elastické popruhy umožňujú nastavenie, čo umožňuje dokonalé prispôsobenie veľkosti detskej ruky, čo minimalizuje riziko posunu rukavice počas hry.
Okrem toho majú rukavice Goal Blocker zosilnenú štruktúru na prstoch, ktorá poskytuje dodatočnú ochranu a odolnosť na miestach vystavených intenzívnemu kontaktu s loptou.
S brankárskymi rukavicami pre deti Goal Blocker môžu malí brankári získať sebavedomie a rozvíjať svoje schopnosti na ihrisku.
Bez ohľadu na úroveň zručností tieto rukavice poskytujú ochranu a vynikajúcu priľnavosť a pomáhajú mladým brankárom brániť svoj cieľ ako skutoční šampióni.

Farba:

žltá

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: